Flirtkulor, roligt för alla

flirtkulorAtt hitta någonting som passar för både pojkar och flickor är inte alltid det lättaste, men med hjälp av fiffiga flirtkulor kan båda få en rolig pysselstund. Det är enkelt att med flirtkulor skapa gubbar och gummor som sedan kan få kjolar, klänningar, byxor och tröjor. Att klippa till kläder och limma fast på flirtkulor blir en kul utmaning som dessutom låter varje barn välja själv vad figuren ska ha. Gubbar kan ha klänningar och gummor kostym. Ingenting är fel och ingenting är rätt.

Flirtkulor finns i många olika storlekar och kan därför bli både det ena och det andra. Beroende på vilken årstid det är kan du anpassa pysslet efter det. Snögubbar med flirtkulor i olika storlekar och piprensare till armar är självklart, så som trinda kycklingar vid påsk. På hösten kan det vara kul att göra egna troll, snälla som läskiga. Flirtkulor är ett enkelt sätt att pyssla som inte kräver mycket, men som kan skapa desto mer. Beställ allt du behöver från nätet eller se dig om efter närmaste hobbybutik. Stormarknader är annars ett bra tips på var det kan finnas material att pyssla med. Världen är full av enkelt pyssel som plockar fram kreativiteten hos barnen.